ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ 35€

ΑΝ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ

ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ 

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

         6940 83 9920

Καθαριζουμε την καμινάδα τον θολό και την εστία του τζακιου .

χρησιμοποιουμε ηλεκτρικη σκουπα δεν λερώνουμε τον χώρο σας

Καθαριζουμε μονό με μηχανικό τρόπο
με συνδεόμενα ευλύγιστα κονταριά για να φτάνουμε σε όλο το μήκος της καμινάδας.

Η λεπτομερείς κάλυψη του τζακιού της εστίας  με κάλυμμα  καθώς και του δάπεδου σας δεν επιτρέπει να σκονιστεί ο χώρος και τα έπιπλα σας.

Ο καθαρισμός καμινάδας και η έγκαιρη και άμεση πρόληψη, αναμφισβήτητα είναι μια εργασία που επιβάλλεται να γίνεται  στο τζάκι σας, τουλάχιστον μια φορά ανα ετος ( ανάλογα πάντα με την χρήση).

Μια καλη  συντήρηση του τζακιού, συνδέεται άμεσα με την υγεία ,την ασφάλειά  και την αποδοτικοτερη λειτουργία του τζακιού.Ο Καθαρισμός της καμινάδας τζακιου μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας των συστημάτων θέρμανσης , την εξοικονόμηση ενέργειας , και το σημαντικότερο - στην προστασία από επικίνδυνες συνθήκες που μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγια αναφλεξης της καμιναδας.


Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η φωτιά ήταν πηγή θέρμανσης για  να ζεστάνει ο άνθρωπος το σώμα και τον χώρο του ακόμα και να φτιάχνει το φαγητό του, από τις πρωινές ώρες τις μέρας ώστε να κρατάνε τον χώρο σε μια στάνταρ θερμοκρασια.για αυτό τον λόγο εφεύρεσαν το τζακι. Πριν λίγα χρόνια το τζάκι ήταν άπλα μια διακοσμητική αισθητική στο χώρο μας, Όμως σήμερα ειναι η πρώτη και οικονομικότερη πηγή ενέργειας.
Για αυτό τον λόγο πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν πρέπει να αμελείτε ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΑΣ.

Γιατί σας ζεσταίνει σας αλλάζει την εσωτερική σας διάθεση και την αισθητική του χώρου σας.
Οπότε δώστε του και εσείς την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Με ένα πολύ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
Ενα ακαθάριστο τζάκι εγκυμονεί υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.
Ενα ακαθάριστο τζάκι εχει παρενέργειες στην ΥΓΕΙΑ.

 

Συντηρείτε το τζάκι σας σωστά  και χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια.

Μια καμινάδα τζακιού η σόμπας ακόμα και αν εχει καθαριστή και φύγει ο άνθρακας
σε πολλές περιπτώσεις αυτό που μένει στα τοιχώματα της καμινάδας

(αμίαντου,χτιστη, μεταλλική) εφοσον  έχει καιρό να καθαριστή  είναι η πίσσα η το ρετσίνι που μοιάζει σαν  να έχεις περάσει με λούστρο την καμιναδα τον θολο κα τα πυροτουβλα!!!!!
Για αυτό και πρέπει να καθαρίζουμε τακτικά την καμινάδα και οχι κάθε πέντε χρόνια η όταν πάρει φωτιά η καμινάδα μας.
Ο καθαρισμός μειώνει τον κίνδυνο της πυρκαγιας,

δεν σημαίνει ότι μετά από ένα καθαρισμό θα πρέπει να τοποθετείτε  υπερβολικά ξυλά  μέσα στην εστία ωστε να δημιουργήσετε μεγάλη φλόγα,αυτό δεν σημαίνει σωστή λειτουργιά του τζακιού σας,

αλλα κίνδυνο οχι μονό στην καμινάδα άλλα και στο τζάκι με αποτέλεσμα απο τη υπερβολική θερμοκρασία να σκάσει ολο το τζάκι.
Ακόμα μην βάζετε προσανάμματα με βάση το πετρέλαιο οσο καθαρισμένη και να ειναι μια καμινάδα
ο καπνός απο τα χημικα κολλάει στα τοιχώματα της και ειναι εύφλεκτη οσο αυτα.
Στα χωριά καθαρίζουνε τακτικά της καμινάδες τους το τζάκι καίει όλη την μέρα με ήπια φωτιά
και αυτο  σημαινει
την σωστή λειτουργιά του τζακιού και τη μεγίστη απόδοση θέρμανσης.
Ακόμα δεν μας ζεσταίνει η δυνατή φωτιά άλλα τα πυρότουβλα του τζακιού μας.

 

Συντηρείτε το τζάκι σας σωστάκαι χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καθαρισμό καμινάδων

Ο καθαρισμός με την νέα επαγγελματική μέθοδο γίνεται  απο την κάτω πλευρά του τζακιού,

με ειδικά  ευλύγιστα κονταριά συνδέοντας τα μεταξύ τους, για να εισχωρεί η βούρτσα σε ολο το  μήκος της καμινάδας όσα μετρά και αν είναι.

Η λεπτομερείς κάλυψη του τζακιού της εστίας  με κάλυμμα  καθώς και του δάπεδου σας δεν επιτρέπει να σκονιστεί ο χώρος και τα έπιπλα σας.
Ταυτόχρονα  μαζί με τον καθαρισμό της καμινάδας σας  απο κάτω ελέγχουμε και δεν δημιουργούμε πρόβλημα  σε περιπτώσει που  έχει γωνιά με κλίση 90°μοιρών γιατί η βούρτσα σταματάει και δεν βουλώνει την καμινάδα.


Στην περιπτώσει που  ο καθαρισμός γίνει απο πάνω ,και η καμινάδα  εχει γωνιά 90°  μοιρών, η καμινάδα θα βουλώσει στο σημείο της  γωνιάς  απο άνθρακα.
Tότε θα πρέπει να την επισκευάσετε η να μην χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας και να μπείτε σε πολλά έξοδα!!!!!


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α 24%

(Η Προσφορά 20€

ισχύει για το δεύτερο η τρίτο τζάκι η μπάρμπεκιου στον ίδιο χώρο την ίδια μέρα)

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

         6940 83 9920

 

           

 

ΠΡΟΣΟΧΗ SOS

 Εάν σε μια καμινάδα δεν έχει καθαριστεί το κρεόσωτο μπορεί να αναφλεγεί,

προκαλώντας μια επικίνδυνη  φωτιά στην καμιναδα μέχρι 2000 βαθμούς.

Αυτές οι πυρκαγιές μπορούν να βλάψουν την καμινάδα και να περιβάλλουν καύσιμα που φλέγουν σπίτι σας.

Βαλτε το σωστο καλύμμα στην καμιναδα για να προστατεύσει το σπίτι και την οικογένειά σας, για την πρόληψη απο πουλιά και  ζώα από την είσοδο στην καμινάδα, Περιττώματά τους συσσωρεύονται στο ράφι του καπνού, που προκαλεί μια άσχημη μυρωδιά και ένα γόνιμο έδαφος για τα ακάρεα. κλοναρια , χαρτί, μπαστούνια, και σκουπίδια εισάγονται επίσης από αυτά τα πλάσματα για φώλιασμα και μπορεί να εμποδίσει την καμινάδα να λειτουργει σωστά.

Εκτός από τα ζώα, η βροχή κάνει μεγάλη ζημιά στο εσωτερικό της καπνοδόχου , Η βροχή είναι επίσης η αιτία για μυρωδιά.
Το κρεόσωτο είναι ένα εξαιρετικά εύφλεκτο υπόλειμμα που συσσωρεύεται με τον καιρό από την καύση στην καμινάδα σας. Οι Καμινάδες πρέπει να καθαρίζονται όταν συμβεί κάποια αξιοσημείωτη συσσώρευση ξύλων. Το Ινστιτούτο για την Ασφάλεια των καπνοδόχων του εξωτερικου  ισχυρίζεται ότι μόλις το ¼ "από συσσώρευση είναι αρκετή για να προκαλέσει μια πυρκαγιά καπνοδόχων ικανή να καταστρέψει την καμινάδα ή τη διάδοσή τους στο σπίτι.

Ο τακτικος Καθαρισμός καμινάδας σας μειώνει επίσης τον κίνδυνο δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα στο σπίτι σας. Το κρεόσωτο είναι μαύρο ή καφέ στην εμφάνιση και μπορεί να είναι κακότροπος και λεπιοειδές, σαν πίσσα, βρώμικο και κολλώδες,  γυαλιζει και σκληρύνει...
 

 

                                                          Εξυπηρετούμε

Αθήνα Κέντρο, Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Ακρόπολη, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γκάζι, Γκύζη, Γουδί, Γούβα, Ελληνορώσων, , Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Θησείο, Ιλίσια, Καλογρέζα, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Νέα Φιλοθέη, Νέος Κόσμος, Νεάπολη, Ομόνοια, Παγκράτι, Άνω Πατήσια,Κάτω Πατήσια, Πεντάγωνο, Άνω Πετράλωνα, Κάτω Πετράλωνα, Πλάκα, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Τζιτζιφιές, Τρεις Γέφυρες, Ψυρρή, Πειραιάς Κέντρο, Αγία Σοφία, Άγιος Βασίλειος, Ευαγγελίστρια, Ζέα (Πασαλιμάνι) , Καμίνια, Καστέλλα, Μικρολίμανο, Νέο Φάληρο, Πειραϊκή, Προφήτης Ηλίας, , Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Κηφισιά, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνας, Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πειραιάς, Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α